Clean Mat Carrosserie

Clean Mat Carrosserie kenmerkt zich door een grote veelzijdigheid in service en kwaliteit. Chassis en te vervoeren vracht bepalen uiteindelijk formaat en vorm van de carrosserie. Wij hebben altijd een oplossing op maat.
Clean Mat Horsetrucks is specialist in diverse soorten paardencarrosserieën.

Meer informatie over onze werkwijze

Restauratie

Clean Mat Carrosserie heeft recent een DAF 1600 met Collectomatic huisvuilopbouw compleet gerestaureerd. Het voertuig dat in 1962 een eerste toelating in Nederland heeft gekregen, is geheel gedemonteerd. De cabine is voor het grootste gedeelte voorzien van nieuw plaatwerk, terwijl extra deurtjes met houten rolluikjes zijn gemonteerd.
 
De opbouw is ook grondig onder handen genomen, waarbij de vloer voor het grootste gedeelte is vernieuwd, alle hydraulische cilinders van persschot zijn voorzien, belading is gereviseerd en alle leidingen zijn vervangen. De DAF 1600 is in eigen huis bij Clean Mat Carrosserie gespoten met authentieke gespoten reclame.
 
Het voertuig in deze gereviseerde staat is bestemd voor promotiedoeleinden en zal op evenementen en beurzen waar Clean Mat Carrosserie aanwezig is worden ingezet. Liefhebbers kunnen de DAF 1600 bovendien bewonderen op onze locatie in Andelst.
 

Neem contact met mij op!

* Verplichte velden
 • Jeroen Schoot

  Direct contact

  Jeroen Schoot
  +31 (0)6-22938640
 • Chris Hendriks

  Direct contact

  Chris Hendriks
  +31 (0)488-712600