Over Clean Mat Groep

Over Clean Mat Groep

Clean Mat Groep is de grootste in Europa op het gebied van verhuur en verkoop van reinigingsvoertuigen. Als verhuurder is Clean Mat Groep een begrip, een partner die met kennis het juiste reinigingsvoertuig aan u levert, van huisvuilwagens, tot kolkenzuigers, containerwagens en veegmachines. Alles afgestemd op uw inzet, want door het unieke concept van Clean Mat Groep, waarbij verhuur van alle mogelijke soorten reinigingstrucks, verkoop van gebruikte trucks, technische service en carrosseriebouw samengevoegd zijn tot één krachtige groep, heeft u slechts één aanspreekpunt voor een compleet dienstenpakket.

Zo heeft Clean Mat Truckverhuur (ISO 9001-gecertificeerd) meer dan 20 jaar ervaring op het gebied van reinigingsvoertuigen. Door kennis is Clean Mat Truckverhuur marktleider in Europa. De verhuurvloot telt ruim 300 eenheden. Er wordt gekeken naar uw behoefte op de korte en de lange termijn. U krijgt de specifieke opbouw of het beladingssysteem dat nodig is voor uw werk, die desgewenst voorzien wordt van uw eigen bedrijfskleur in onze moderne spuiterij. Maar u krijgt ook, indien gewenst, wagenparkbeheer inclusief onderhoud in onze eigen werkplaats. Wij willen u in alle facetten ontzorgen en een relatie aangaan voor de lange termijn.

In sommige gevallen is het economisch beter om een jong gebruikte truck in te zetten: huur of koop. Ook hier krijgt u een truck op maat, inclusief de opbouw die u wenst. Clean Mat Trucks heeft naast de jong gebruikte reinigvoertuigen een grote handelsvoorraad gebruikte bedrijfswagens. Gemiddeld is de voorraad 750 eenheden. Ook hier bieden we een totaalpakket: uw gebruikte truck wordt aangepast aan uw specificaties. Dat kan variëren van het opbouwen van een kraan tot het spuiten in uw bedrijfskleuren. Uiteraard zorgen wij voor de volledige administratieve afhandeling, ook bij export. Onze exportafdeling zorgt voor de juiste papieren en voor het transport.

Clean Mat biedt u ook de mogelijkheid gebruik te maken van onze expertise bij de aanschaf van nieuwe voertuigen. Daarbij heeft u één aanspreekpunt voor het gehele traject.
De aankoop van een nieuw chassis inclusief opbouwcomponenten geheel volgens uw wensen en specificaties. De opbouw van het voertuig in onze carrosseriefabriek, het spuiten van het complete voertuig in uw bedrijfskleuren in onze spuiterij en het voorbereiden en begeleiden van de RDW-keuring.

Met onze gespecialiseerde combinaties – trekkers met dieplader leveren wij het voertuig tot voor uw deur. Clean Mat Groep is niet voor niets het adres voor one-stop-shop voor de reinigingsmarkt en gebruikte trucks.